Hand Made In Finland, Inspired By The Finnish Archipelago & Vintage Movies

Ennen Joulua * Före Julen * Before Christmas

In Media - Press on 18 tammikuun, 2011 at 6:26 pm


Villa Yllen tuotteita oli Borgåbladetin joululitteen kannessa (PS Jul 2010), sekä lehdessä artikkeli Villa Yllestä!  Lehden kannessa: Edelweiss rintakoru (valkoinen suuri kukka), Valkoiset korvalaput punaisen sydämen kera, punaiset lapaset, valkoinen neulottu kauluri nappien kera, punaiset huovutetut lapaset sekä punainen rintakoru (kukka).

Villa Ylles produkter på Borgåbladets julbilaga PS Jul 2010 samt en artikel om VIlla Ylle i bilagan! På pärmen:Edelweiss brosch (vit blomma), vita öronmuffar med rött hjärta, vit stickad löskrage med knappar, röda tovade vantar samt röd brosch (blomma).

 

Villa Ylle ’s  products were featured on the cover of Borgåbladets Christmas issue (PS Jul) 2010 and there was an article about Villa Ylle as well!  On the cover:Edelweiss white brooch, Winter Love earmuffs, white knitted neck cosy, red felted mittens and red flower brooch.

%d bloggaajaa tykkää tästä: