Hand Made In Finland, Inspired By The Finnish Archipelago & Vintage Movies

Su/ Sö 13.3.2011 Pellingissä ”Voi hyvin päivä” / På Pellinge ”Välmåendedag”

In Tapahtumat - Evenemang - Events on 5 maaliskuun, 2011 at 11:34 am

Su 13.3. klo 14-18 Villa Yllen tuotteita myynnissä Pellingin kurssikeskuksessa ”Voi Hyvin” päivän yhteydessä. Tarjolla m.m.lasten leikkinurkkaus, paikallista käsityötä, kasvo- & jalkahoitoja. Soita & varaa aika itsellesi!(vain käteismaksu)

TERVETULOA!

 

Sö 13.3. kl 14-18 finns Villa Ylles produkter till salu på Pellinge Kursgård i samband med ”Välmåendedagen”-dagen. Bl.a. lekhörna för barn, lokalt hantverk samt ansikts- & fotvård av olika slag.Ring & boka tid åt dig själv (endast kontantbetalning)!
VÄLKOMNA!
Sun 13.3.  Villa Ylle’s products for sale att Pellinge Kursgård, combined with the  ”Feel Good Day”, with facial treatents, footbaths etc. to mention a few.  Call and make a reservation to a treatement (cash only).
Welcome!
%d bloggaajaa tykkää tästä: